Thereforewap maakt crypto-swaps en escrow-services eenvoudig, snel en goedkoop

Sinds Bitcoin in 2008 van start ging, verwachtte iedereen, van marktexperts tot technologen, dat cryptocurrencies een steeds grotere rol zouden gaan spelen op de wereldwijde financiële markt. Een van de belangrijkste redenen voor die hoge verwachtingen is de blockchain – de gedistribueerde grootboektechnologie die Bitcoin en zijn broers en zussen aandrijft. Toen, in 2015, stuurde de lancering van Ethereum die voorspellingen in overdrive. Bitcoin waarde blijft stijgen.

 

Het gebeurde omdat de blockchain van Ethereum verschillende vorderingen maakte ten opzichte van eerdere iteraties en slimme contracten toestond om een ​​verscheidenheid aan nieuwe functies binnen het netwerk uit te voeren. Die functionaliteit heeft de opkomst van DeFi – of gedistribueerde financiering – veroorzaakt, wat nu verreweg het populairste gebied van crypto-ontwikkeling is.

 

Maar het was geen vlotte weg naar groei. Dat komt omdat de DeFi-ruimte een belangrijke infrastructuur en bouwstenen ontbeerde om veel van de soorten transacties mogelijk te maken die de markt kunnen animeren. Een van die tekortkomingen lag in een gebrek aan opties voor bedrijven die peer-to-peer- en tijdvergrendelde transacties op de blockchain nodig hebben, maar daar komt een einde aan.

 

Dat zijn de soorten transacties die een nieuw DeFi-platform, bekend alsathedralwap, wil faciliteren. Het is vanaf de basis opgebouwd als een crypto-oplossing voor escrow-services, getimede betalingen en OTC-valutaswaps. Voor het eerst zullen crypto-ontwikkelaars en investeerders dergelijke transacties kunnen uitvoeren via één snel, eenvoudig en goedkoop platform. Bitcoin kopen nederland is met een hogere koers.

 

Volgens CEO en oprichter Jeff Kirdeikis ontstond het idee voorathedralwap toen hij werkte aan een eerder cryptoproject dat behoefte had aan een manier om een ​​pool van tokens aan durfkapitaalinvesteerders te verdelen over een bepaalde tijdsduur. Het bleek dat de enige manier om dit voor elkaar te krijgen, was door een flinke vergoeding te betalen aan een advocaat om het betalingsschema uit te voeren – er was geen bestaande slimme contractoplossing die die ogenschijnlijk eenvoudige taak aankon.

 

 

Hij merkte destijds op: “Ik dacht dat er al iets moest zijn gemaakt dat deze service in een smart contract implementeerde, voor een fractie van de kosten. Dat was niet zo. In feite was er niets dat tijdgebaseerde helemaal geen betalingen. Geen onbetrouwbare borgtocht voor instellingen, geen onbetrouwbare blokkering van teamtoken, geen geautomatiseerde betalingen van werknemers … niets. ” Toen besloot hij iets te doen om die flagrante tekortkoming in de markt te verhelpen, en de wap was geboren.

 

Tegenwoordig is die visie uitgegroeid tot een volwassen reeks slimme contracttools die aanpasbaar zijn voor veel gevallen voor algemeen gebruik. De eerste is TS SmartLock ™, een systeem dat een crypto-optie biedt voor op tijd of gebeurtenis gebaseerde cryptocurrency-transacties. Het kan zowel één-op-één- als één-op-veel-transacties verwerken, waardoor het ideaal is voor elk moment dat een voorwaardelijke of herhaalde cryptotransactie nodig is. Het is zo flexibel dat het zelfs kan dienen als salarisadministratie voor kleine bedrijven in plaats van een salarisverwerkingsbedrijf en dure boekhoudsoftware te gebruiken.

 

De tweede service van Schiedewap is bedoeld om peer-to-peer-valutaswapovereenkomsten mogelijk te maken via een slimme contractgebaseerde escrow-regeling. De TS SmartSwap ™ -service maakt het voor gebruikers mogelijk om op een veilige, vertrouwde manier miljoenen dollars aan activa tussen partijen over te dragen, zonder de hoge kosten die de traditionele tussenpersonen met zich meebrengen die nu worden gebruikt om dergelijke transacties af te handelen. En omdat alle partijen akkoord moeten gaan met de overdrachtsvoorwaarden voordat een transactie kan plaatsvinden, hoeft geen van beide partijen zich ooit zorgen te maken dat de andere partij niet doet wat ze hebben beloofd. Als aan alle voorwaarden is voldaan, verplaatst de dienst het geld, zonder tussenkomst van buitenaf.

 

Dan is er TS SmartSubscription ™, dat de potentie heeft om de meest populaire en nuttige functie te worden in het legerwaparsenaal. Stel je voor dat je voor elk abonnement zou kunnen betalen met cryptocurrencies, zoals je favoriete streamingdiensten zoals Netflix en Spotify, of zou kunnen bijdragen in crypto aan de makers van inhoud waar je van houdt op Patreon. Dat is wat TS SmartSubscription ™ mogelijk wil maken – en het doet dit zonder de noodzaak van een dure betalingsverwerkingsservice. Van alle best-in-class-functies van Thereforewap, heeft er geen zo veel potentieel om de status-quo voor meer mensen te verstoren.

 

Maar Schiedamswap negeert ook de crypto-startup-community niet. Het bereidt ook twee services voor die zijn bedoeld om veel voorkomende starttaken voor cryptoprojecten eenvoudig en goedkoop te maken. De eerste, bekend als TS SmartLaunch ™, is een one-stop-shop-oplossing voor tokenvoorverkoop en andere lanceringsgerelateerde evenementen. En de tweede, TS SmartWrap ™, maakt het mogelijk om niet op Ethereum gebaseerde activa in te pakken, zodat ze kunnen communiceren op de Ethereum-blockchain. Dat betekent dat makers offline middelen of tokens uit andere ketens kunnen opnemen in hun slimme contracten, waardoor een hele nieuwe wereld van ontwikkelingsmogelijkheden wordt geopend.

 

En benHet is verbazingwekkend dat deze functies nog maar het begin zijn. Everyone heeft plannen om voort te bouwen op hun aanvankelijke functieset en om samen te werken met andere DeFi-hoogtepunten om nog meer innovatie op de markt te brengen. Hun doel is niets minder dan de basis te worden voor een heel nieuw tijdperk van DeFi-ontwikkeling, en gezien hun sterke start, lijdt het geen twijfel dat ze daar op korte termijn zullen komen.