Hoe slaagt u een auto -rij -examen

Als u een nieuwe bestuurder bent, moet u een auto -rij -examen halen. De test is een snelle en gemakkelijke manier om uw rijbewijs te krijgen. Om je voor te bereiden op de test, moet je je vertrouwd maken met de regels van de weg. U moet er ook zeker van zijn dat uw voertuig mechanisch en wettelijk veilig is voor de test website voor het oefenen van gevaarherkenning.

Over het algemeen duurt de test 20-30 minuten. Tijdens de test moet u veilig rijden, verkeerswetten gehoorzamen en turn -signalen gebruiken. Bovendien moet u voorkomen dat u uw voertuig vastloopt.

Als u niet in uw test slaagt, moet u zich opnieuw regelen. Dit kan een extra vergoeding vereisen. Voor een heropname moet u $ 40 betalen.

Om een wegtest te plannen, moet u een afspraak maken. Sommige staten bieden online planning. Sommigen vereisen echter dat u contact opneemt met de DMV om een test te plannen.

Voordat u bij de DMV aankomt, moet u een aantal documenten meenemen. Deze omvatten een belastingcertificaat, verzekeringscertificaat, vervuiling onder controle -certificaat en uw voertuigregistratie.

Als u een niet-US-licentiehouder bent, moet u een goedgekeurde vertaling verstrekken. Nadat u uw training hebt voltooid, ontvangt u een Connecticut Driver Education Certificate.

Wanneer u aankomt voor uw test, moet u minstens 15 minuten vroeg zijn. Afhankelijk van de locatie van uw afspraak moet u mogelijk parkeren en wachten.